Poletje mi ne pripiše le asociacij, kot so morje, hribolazenje, počitniško delo, potovanje, ampak me spomni tudi na to, da je čas za oratorij. Čas, ki ga posvetim animatorjem, otrokom pa tudi njihovim staršem in seveda Kolegu tam zgoraj.

Otroci in njihov vrišč, igre, bansi, packanje na delavnicah, petje in ples, vodne igre, ki so postale nepogrešljiv element oratorija, objemi, veselje in ure prijetne utrujenosti so stvari, ki obarvajo dneve oratorija. Letos se je temu pridružil tudi pohod v naravi in piknik s čevapčiči in rojstnodnevno torto.

Gor sem zrasla z oratorijem! Del mojega življenja je že od štirinajstega leta dalje. Uf, že kar 9 let me oblikuje (torej za naslednje leto spečem torto :) ). Včasih, kot animatorka in tista, ki se uči od starejših in izkušenih, danes, kot voditeljica in tista, ki se trudi skrbeti tudi za animatorje.

Biti oratorijski animator je čudovito! Biti oratorijski animator pomeni (raz)dajati, (raz)dajati in še enkrat (raz)dajati in vsaj še enkrat toliko prejemati.  Biti oratorijski animator zagotovo pomeni spreminjati svet na bolje … Kapljica na kapljico in nekoč nastane morje. Biti oratorijski voditelj pa … večno novi (dragocen) izziv.

Mi (skoraj) vsi! :) Bog je z nami, oratorij 2013

Igre brez meja in moja ekipica. Bodi zvezda, oratorij 2010.

Takrat, ko sem še bila tudi v ekipi igralcev ...

  • Share/Bookmark

En odgovor v “ANIMATOR = SPREMINJATI SVET”

  1. Micka pravi:

    Hvala za podarjeno!!! Hvala za tvojo dobro voljo in veselje ob mladih, ki se jim razdajaš. Še veliko takih veselih dni ti želim tudi zanaprej.

    Lep pozdrav
    Micka

Komentiraj


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !